O le taimane 94.78 carat East Star ua toe foʻi mai i le lauiloa!

O Claudia Peltz, le tina o le ulumatua a Beckham, na ia ofuina le East Star i lona ua.Ua leva ona fa'ailoa mai e fa'amatalaga i luga ole laiga e le'i iloa po'o fea o iai i le 1984, ina ua toe fo'i atu Harry Winston i luma o tagata lautele.
O le fetu o Sasaʻe o se taimane 94.78 carat, lanu D, manino VS2 i foliga o se pea.O mea matou te tuʻuina atu i luga, e mafai ona e siakiina laʻu Weibo tuai.
Ata 1: O le lima ta'uta'ua o Harry Winston, o le taimane foliga pei o se pea i le pito i luga o le mama o le fetu lea o Sasa'e.
Ata 2: Ua faamemelo Jill Ciraldo ma Grace Flynt i teuga a Mrs. McLean mai ia Harry Winston & Co. Hope Diamond, agavale pito i luga ma le Oriental Star, taumatau pito i luga.

uyt

jhgfiyu

I le maeʻa ai o faʻasalaga a le US i Alrosa, o le tele ma le tele o fale gaosi taimane a Initia ua amata ona tipi le gaosiga ma o le aso faigaluega ua naʻo le valu itula (muamua 12 itula).
“O le Iunaite Setete o la tatou maketi pito sili lea ona tele, o lea ua vevesi le lalolagi atoa, ua amata ona malosi, o pisinisi o loo i tua ma ua aafia ai totogi o tagata faigaluega,” o le tala lea a Vipul Shah, sui peresitene o le United States Export.Fono Siitia.Setete.O maa taua ma maa taua (GJEPC)., I se faatalanoaga."O le vaiaso faigaluega e fitu aso ua faʻaititia i le lima."


Taimi meli: Me-06-2022